Kültür:
banner175
Büyükşehir Tiyatrosu Konya'da Kamyon'u sahneledi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Konya Çınar Sanat Atölyesi Derneğinin davetlisi olarak Konya Devlet Tiyatrosu’nda Kamyon oyunuyla sahne aldı. Konya Çınar Sanat Atölyesi Derneğinin daveti üzeri Mehmet Baydur’un yazdığı, Samet Hafızoğlu’nun yönettiği Kamyon adlı oyunla Konya Devlet Tiyatrosu’nda sanatseverlerle bir araya gelen oyuncular, izleyicilerine eğlenceli zaman geçirtti. Tiyatro tutkunlarının ayakta alkışladığı Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sanat yolculuğundan hoş anılarla Denizli’ye döndü. Büyükşehir Tiyatrosu sanatçıları oyunun ilgiyle izlendiğini ve Konyalı tiyatroseverlerin büyük beğenisini kazandığını ifade etti.
 
Kamyon
 
Kamyon oyunu, ailesinin geçimi için kendi hayatını ortaya koymuş yenidünya hamallarının Ege dağlarındaki serüvenini anlatıyor. Oyunda Anadolu’nun farklı yörelerinden ekmek parası için kamyonla yola çıkan insanlar, Ege dağlarında mahsur kalır. Kamyonla yolda kalan insanların hikâyesine, Ege köylüleri de eklenince işler bambaşka bir hal alır.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku