Siyaset:
Demokrat Parti'nin yeni başkanı Yıldırım oldu
Denizli Demokrat Parti İl Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. İl Başkanı olarak görev yapan Aşkın Çelik görevinden istifa etti. Aşkın Çelik’in Belediye Başkan Adayı olmak istemesinden dolayı istifa ettiği öğrenildi. Bu gelişme sonrası DP İl Yönetimi gerçekleştirdiği toplantı sonrası 31 Mart Yerel Seçimlerine İl Başkanı olarak Aykut Yıldırım önderliğinde gitme kararı aldı. Böylelikle Aykut Yıldırım Demokrat Parti İl Başkanı oldu.
 
Konu hakkında bir açıklama yapan yeni İl Başkanı Aykut Yıldırım, “Aşkın Çelik, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aday olmak için istifa etti. Aşkın Çelik'in istifasını görüşmek ve karara bağlamak için Demokrat Parti Denizli İl yönetim kurulu bir araya geldi ve istifa kararını kabul etti.  Yönetim kurulu bu gelişme sonrası beni de il başkanlığına vekalet etmem konusunda karar aldı. Eski il başkanımıza partimize vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz” dedi.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Cumhurbaşkanı, Denizlili hükümlünün cezasını...
28 Şubat sürecinin hükümlü generalleri ile birlikte Denizlili hükümlüye de af çıktı. Cumhurbaşkanı...

Haberi Oku