Yaşam:
banner175
Menderes Tekstil, çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı
Sarayköy’de kurulu bulunan Denizli’nin en köklü entegre tekstil üretim tesislerinden Menderes Tekstil’in çalışanları 43 bin liraya, havuzlu ev sahibi oldu.
 
240 KONUT VAR
Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in patronu Rıza Akça’nın talimatıyla geçen 2013 yılında kurulan konut kooperatifinde inşaatlar tamamlandı ve teslim aşamasına geldi. Toplamda 240 çalışanını aylık 500 TL taksitle evsahibi yapmak için yola çıkan şirket, personeli için havuzlu, kaloriferli 3+1 konutlar üretti.
 


LÜKS KONUTLAR
Edinilen bilgiye göre; Menderes Tekstil, çalışanlarından arsa payı dahil sadece 43 bin lirayı taksitle aldı, geri kalanını ise şirket karşıladı.  “Rıza Akça Sitesi”nde havuz, market, açık ve kapalı sosyal alanlar, merkezi uydu ve internet yayını gibi lüks konutlarda bulunabilecek özellikler de yer alıyor.
 
VALİ ALTIPARMAK DA ŞAŞIRMIŞTI
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı bile şaşırtan ve “İnanabiliyor musunuz?” diye tweet atmasına neden olan bu girişim, Denizlilileri de şaşırtmıştı.
 
TAPULAR DAĞITILACAK
Menderes Tekstil’in çalışanları için yaptığı konutların oturmaya hazır hale geldiği ve törenle tapularının teslim edileceği öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
tahsin selçuk 7 yıl önce

denizlimizde böyle güzel insanların bulunması insanı mutlu ediyor mevlam o patrona daha çok versin..Allah ondan razı olsun

Misafir Avatar
ŞAŞIRMAMAK MÜMKÜN MÜ 7 yıl önce

böyle işletme ve bu görüşte işletme patronun olması ne mutlu diğer işletmeler nasıl işçinin sırtından daha az ödeyipte daha çok kazanabiliriz düşüncesine girmişken günümüz içersinde böyle bir işletmeciden devletin bu kişilere örnek göstermesi ve onlara ders verdirtmesi gerekli çok yaşa rabbim sana kötü günler göstermesin bol kazançlar sağlasın ki sende çalışanlarına bu şekilde destek olabilmen dileği ile ne mutlu böyle insanlara

Misafir Avatar
mehmet acun 7 yıl önce

ev sahibi olamadık ama menderes tekstil den emekli olduk.Allah razı olsun babası osman akça ve oğlu rıza akça dan.

Misafir Avatar
şahin demir 7 yıl önce

Allah böyle patronlara yürü kulum der

Misafir Avatar
melih tuncer 7 yıl önce

helal olsun gerçek halk adamı

Misafir Avatar
Güzel İnsan 7 yıl önce

helal olsun, size güzel insan, rıza akça

Misafir Avatar
Tebrikler 7 yıl önce

demek ki̇ olabi̇li̇yormuş, i̇nsanlar haybeye evsi̇z kaliyorlar.

Misafir Avatar
İSİMSİZ 7 yıl önce

43bin degil 56 bin civari ici yapili degil kaba insaat.!!

Misafir Avatar
Yavuz Abdiş 6 yıl önce @İSİMSİZ

o paraya bu zamanda sadece evin salonunu alabilirsin !...herkes imkanına ve zevkine göre içini yaptırsın diye o şekilde teslim edilmiştir....nankörlük etme !....sayın akça'yı bu örnek davranışından dolayı kutlarım.inşaalah başkalarıda kendisinden feyz alır !...

-Beğenmedim(0)
Misafir Avatar
melilke 7 yıl önce @İSİMSİZ

isimsiz olan arkadaş isterse 60 bin olsun sen o paraya git bakalım o şartlarda böyle imkanı olan bir site bile olmayan bir ev ala biliyormusun aylık 500 tly

-Beğenmedim(3)
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku