Acıpayam:
banner175
Acıpayam - Antalya yolcuları çözüm bekliyor
56 bin nüfuslu Acıpayam’da ikamet eden, okuyan veya burada okuyanların yanı sıra Acıpayamlı olup da Antalya yönüne gidecek olan birçok kişi yolda mağduriyet yaşıyorlar.
 
Acıpayam Gazetesi’den Ramazan Alkan, mağdur edilen yolcularla konuştu ve bunu haber olarak yetkililere duyurmaya çalışıyor.
 
Denizli’de bulunan firmaları arayıp rica minnet bilet bulabilen vatandaşlar bu defa Acıpayam’dan otobüse binebilmek için ayrı bir çaba harcıyor.
 
Bazen de bilet aldığı halde yanlış yerde durduğu için otobüs yolcuyu almadan gitmekte ve ikinci bir mağdur yaşanmakta.
 
DURAK ve BEKLEME YERİ LAZIM
Kar kış yağmur soğuk sıcak günlerde Acıpayam-Antalya yolu kenarında rastgele bekleyen yolcular otobüsü kaçırırım beni almadan geçerse tedirginliği yaşadığı için ana yol kenarında beklemekte ve bu da ayrı bir risk yaratmakta.
 
OTOBÜSLER DURMAK İSTEMİYOR
Bilet alındığı halde otobüs şoförleri durmak istemiyor. Bunun nedenini sorduğumuzda ise “Daha önce Alaattin mahallesinde yolcu alırken yanan kazada 3 kişinin hayatını kaybettiği kaza anımsatılıyor” bundan dolayı otobüs sürücüleri de riske girmek istemiyor. Çünkü yol yükseldiği için kenara yanaşamıyor.
 
MAĞDURİYET GİDERİLSİN
Acıpayam’dan Antalya istikametine gidecek olan vatandaşlar. “Belediyemiz firmalarla görüşüp fikir birliğine varılan bir noktaya bekleme durağı yaparsa bu mağduriyet ortadan kalkacak görüşündeler.
 
Ramazan Alkan / Acıpayam Gazetesi.com

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku