Acıpayam:
banner175
Acıpayam'da kayıp olarak aranan pazarcının cenazesi bulundu
Dün, tezgah açtığı Darıveren pazarından eve dönmediği için ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan 35 yaşındaki seyyar pazarcı Mehmet B. için arama çalışması yapıldı. Mericulukus.tv’nin aktardığına göre, bir vatandaşın kayıp haberini aldıktan sonra aileyi arayarak, “Yunuspınarı’na giderken gördüm” demesi üzerine bu bölgede arama yapıldı.
 
Pazarcı Mehmet B.’nin kamyonetini gören yakınları araç yakınındaki bir ağaçta cansız bedenini buldu. Bölgeye çağrılan güvenlik ekipleri inceleme başlattı. Mehmet B.’nin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, 5 yıl önce eşinden ayrıldığı, engelli çocuğu ve annesi ile birlikte yaşadığı, kardeşinin 6 ay önce elektrik akımına kapılarak öldüğü ve evinin de bir ay önce yandığı öğrenildi. Üst üste acılar yaşayan Mehmet B’nin bir süredir depresyonda olduğu iddia edildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku