Bozkurt:
banner175
Bozkurt'taki kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı
İddiaya göre, Ankara istikametinden Denizli istikametine seyir halindeki Mehmet Karaefe idaresindeki 43 LG 848 plakalı otomobil, Bozkurt İlçesi girişine geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Savrulan araç yol kenarındaki mezarlık girişine çarptı.
 
Araçta bulunan 5 kişi sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri sürücü Mehmet Karaefe, eşi Sevgi Arıdemir Karaefe, anneleri Emine Karaefe ile yeğeni Havva Çetin’i araçtan yaralı olarak çıkardı. Fakat ağır yaralanan abla Gülbade Çetin araçtan çıkarılmasına rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Olay yerine ilk müdahaleleri yapılan 4 kişi, ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Hayatını kaybeden Gülbade Çetin’in cansız bedeni ise savcı incelemesi sonrası adli tıp kurumuna kaldırıldı. Mericulukus.tv
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku