Bozkurt:
banner175
İnceler ve Avdan, modern altyapıya kavuştu
Denizli'nin "Büyükşehir" statüsü kazanmasının ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Bozkurt ilçesinin İnceler Mahallesi ve Avdan Mahallesi'nde başladığı alt yapı çalışmalarını tamamladı. Sil baştan yenilenen proje kapsamında İnceler Mahallesi’ne toplamda 23 bin 250 metre kanalizasyon hattı ve 8 bin 250 metre içme suyu hattı döşendi. Avdan Mahallesi’ne ise ilk defa kanalizasyon hattı döşendiği ifade edildi. Atıksu sistemi bulunmayan Avdan Mahallesi’ne toplamda 5 bin 700 metre kanalizasyon hattı döşendi. Projelerin tamamlanması ile İnceler Mahallesi ve Avdan Mahallesi modern bir alt yapıya kavuştu.
 
Hizmetler, 19 ilçe 622 mahallede sürüyor
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ'nin sadece şehir merkezinde değil Denizli'nin 19 ilçe ve 622 mahallesinde yatırım yaptığını söyledi. "Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak" anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Şükürler olsun verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. A'dan Z'ye yenilediğimiz alt yapımız İnceler Mahallemize ve Avdan Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, koronavirüs ile mücadelede önemli bir yer tutan dezenfektan üretimi...

Haberi Oku