Sarayköy:
banner175
Eski başkan, Ak Partili meclis üyesi hayatını kaybetti
AK Parti Sarayköy Belediye Meclis Üyesi Mustafa Güdücü, bir süredir Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde 60 yaşında hayata gözlerini yumdu. Mustafa Güdücü, büyükşehir statüsünden önce belde olan Duacılı’da 3 dönem Belediye Başkanlığı da yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Mustafa Güdücü için bugün saat 12:30’da eski Duacılı belediye binası önünde tören yapılacak. Güdücü’nün cenazesi Cuma namazının ardından toprağa verilecek.
 
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Güdücü’nün vefatını sosyal medya üzerinden şu sözlerle duyurdu: “Acı kaybımız… Daha önce 3 dönem Duacılı Belediye Başkanlığı yapmış olan kıymetli büyüğüm, ağabeyim Belediye Meclis Üyemiz Mustafa Güdücü’yü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Merhum Mustafa ağabeyime Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku