Acıpayam:
banner175
Koltukla birlikte yıkılan duvarın altında kaldı
Hastaneden çıktıktan sonra geldiği mahallede evinin halini gören Ayşe Arslan, gözyaşları içinde, "Ben bu evden sağ çıktım. Koltukta oturup, yastık kılıfı dikiyordum. Deprem olunca oturduğum koltukla beraber göçen duvarın altında kaldım. Kerpiç başıma düştü. Komşular beni enkazın altından çıkardı" dedi.
 
DUVAR PARÇALARI BAŞINA DÜŞTÜ
Büyük korku yaşayan depremzedelerden Emine Doğan (55) ise "Deprem olduğu sırada koltukta otururken ev birden sallanmaya başladı. Kıpırdayamadım, elimdeki yorganı üzerime kapattım. Bu sırada depremle birlikte çatıdan parçalar başıma ve üzerime düştü. Öleceğimi düşünerek şehadet getirdim. Çok korktum, ne yapacağımı bilemedim. Evim gitti" diye konuştu.
 
Depremde evinin büyük bölümü yıkılan Ramazan Ünlü (60) de büyük korku yaşadıklarını kaydederek, "Sarsıntı çok uzun sürdü. Ev beşik gibi sallandı. O sırada kahvaltı yapıyorduk. Yerimizden kıpırdayamadık. Mutfak bölümü yıkıldı" dedi.
DHA / Acıpayam - Ramazan ÇETİN- Deniz TOKAT



banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku